Trendyol 1. Lig’de Bodrum FK ile Batman Petrolspor arasında oynanacak karşılaşmanın ilk 11’leri açıklandı. 12 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de Bodrum İlçe Stadyumu’nda başlayacak mücadelede iki takımın sahaya çıkacağı kadrolar belli oldu.

Trendyol 1. Lig’de günün dikkat çeken karşılaşmalarından birinde Bodrum FK ile Batman Petrolspor karşı karşıya gelecek.

Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maçın başlamasına kısa süre kala iki takımın teknik heyeti de ilk 11 tercihini yaptı.

Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk olacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Mehmet Ali Vardar ve Oğuzhan Yazır yapacak. Dördüncü hakem olarak Emrullah Baydar görev alacak.

Mücadelenin VAR hakemi Davut Dakul Çelik, AVAR hakemi ise Kerem İlitangil olacak.


Bodrum FK’nın İlk 11’i

Bodrum FK karşılaşmaya şu isimlerle başlayacak:

Diogo Fesnard Nogueira de Sousa, Berşan Yavuzay, Ali Şahin Yılmaz, Ali Aytemur, Emre Kaplan, Yusuf Sertkaya, Joao Tomas de Sousa Moreira Cruz, Florian Loshaj, Ege Bilsel, Vincent Aboubakar, Fernando Andrade dos Santos.

Bodrum ekibinin hücum hattında Vincent Aboubakar ve Fernando Andrade dos Santos gibi isimler ilk 11’de yer aldı.

Batman Petrolspor’un İlk 11’i

Batman Petrolspor’un sahaya çıkacağı kadro ise şöyle:

Çağlar Şahin Akbaba, Metehan Mert, Ömürcan Artan, Matheus Doria Macedo, Karahan Yasir Subaşı, Mamadou Cissokho, Jinho Jo, Pedro Henrique Oliveira dos Santos, Bernardo Martins de Sousa, Mickael Cristophe Biron, Polat Yaldır.

Bodrum FK ile Batman Petrolspor arasındaki mücadelede ilk düdük 20.00’de çalacak.

Muhabir: Haber Merkezi