Birce Akalay’dan Uyuşturucu Testi Sonrası Dikkat Çeken Hamle: Yakın Dostlarını Sildi, Sevgilisiyle Göndermeli Paylaşım Yaptı!
8 Ekim’de gerçekleştirilen ve birçok ünlü ismi kapsayan geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda adı geçen 19 kişi arasında Birce Akalay da yer aldı.
Yapılan test sonuçlarına göre; Birce Akalay’ın saç, kan ve idrar örneklerinde yasaklı maddelere rastlandı. Bu sonuçların ardından Akalay’la birlikte testi pozitif çıkan diğer ünlü isimler için 3 yıl boyunca her 6 ayda bir test zorunluluğu getirildi.
Yakın Dostlarını Sessizce Sildi!
En az test sonucu kadar çok konuşulan bir diğer gelişme ise, Birce Akalay’ın Instagram’da yakın çevresini takipten çıkması oldu.
Özellikle en yakın arkadaşı olarak bilinen İbrahim Çelikkol, onun eşi, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu gibi isimleri bir anda sosyal medya hesaplarından silmesi büyük yankı uyandırdı.
Sevgilisiyle Manidar Paylaşım: "Sevenin var, bak ne güzel…"
Takipten çıkma hamlesinin ardından Akalay, Instagram hesabından sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte dikkat çeken bir video paylaştı.
İkilinin birlikte söylediği şarkı ise gündeme bomba gibi düştü: MFÖ’nün 'Bazen' şarkısı… Gökyüzüne bakarak söyledikleri şu sözler, sosyal medyada “göndermeli” olarak yorumlandı:
“Şiirler, şarkılar, masallar
Ama insanlar duymaz bazen
Üzme kendini ümitsiz gibi
Sevenin var bak, ne güzel
Güneş doğar, güneş batar
Ama insan uyumaz bazen, düşünür...”