Bilecik-Eskişehir kara yolunda seyir halindeki bir cipin kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanala devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.


Araçta Sıkışan Yaralılar Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, C.K. (56) idaresindeki 34 AC 0803 plakalı cip, Örenköy mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak drenaj kanalına devrildi.

  • Müdahale: İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri yönlendirildi.

  • Kurtarma: Araç içerisinde sıkışan sürücü C.K. ile yolcu S.B.K. (53), ekiplerin titiz çalışmasıyla kurtarılarak Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


İtfaiye Erinden Takdir Toplayan Hareket

Kazanın ardından hasar gören araçta inceleme yapan bir itfaiye eri, cipin içerisinde bulunan Türk bayrağını fark etti. Bayrağın zarar görmemesi ve yerde kalmaması için titizlikle muhafaza altına alan itfaiye erinin bu davranışı, çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.


Trafik Bir Süre Kontrollü Sağlandı

Kaza nedeniyle Bilecik-Eskişehir kara yolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Aracın çekici yardımıyla kanaldan çıkarılmasının ardından ulaşım normale döndü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı