Yeni sezona Serdal Adalı başkanlığında ve futbol direktörü Önder Özen ile teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, kaleci transferinde rotayı tamamen Almanya'ya kırdı.
Siyah-beyazlı yönetim, listenin bir numarasında yer alan Bayern Münih'in dünyaca ünlü kalecisi Alexander Nübel'i kadrosuna katmak için operasyonun düğmesine bastı. Oyuncu tarafıyla uzun süredir yürütülen dirsek temasında mutlu sona ulaşan Kartal, kulübüyle olan pürüzleri çözmek adına dev bir adım attı.
Almanya Elendi, Transferin Önü Tamamen Açıldı
2026 Dünya Kupası son 16 turunda Almanya Milli Takımı'nın Paraguay'a elenerek turnuvaya veda etmesi, Beşiktaş'ın transfer stratejisinde adeta doping etkisi yarattı. Turnuva boyu süreci yakından takip eden siyah-beyazlı kurmaylar, turnuvanın bitimiyle birlikte 29 yaşındaki başarılı file bekçisi için resmi girişimleri hızlandırdı. Milli takım kampından ülkesine dönen Alexander Nübel’in geleceği hakkında hızlı karar vermek istemesi, görüşmelerdeki trafiği daha da sıklaştırdı.

Beşiktaş Teklifini 9 Milyon Euro'ya Yükseltti!
Bayern Münih ile bonservis pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, elini güçlendirmek adına kasadan çıkacak rakamı güncelledi. Alman devine daha önce yapılan 7 milyon Euro'luk ilk teklif, gelen talepler doğrultusunda revize edilerek 9 milyon Euro seviyesine çekildi. Bavyera ekibinin, yeni sezonda kadro planlamasında düşünmediği ve sözleşme uzatmayacağını ilettiği deneyimli eldiven için Beşiktaş'ın bu yeni ve cazip teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
Nübel Beşiktaş İçin Bayern Münih'e Baskı Yapıyor
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Stuttgart ile DFB-Pokal şampiyonluğu yaşayan ve 49 maçın 14'ünde kalesini gole kapatarak devleşen 1.93'lük dev kaleci, Beşiktaş forması giymeye son derece sıcak bakıyor. Siyah-beyazlıların projesinden etkilenen Nübel ve menajeri Stefan Backs'in, transferin çıkmaza girmemesi adına Bayern Münih yönetimiyle bir araya gelerek kolaylık sağlanması yönünde kulübe baskı uygulamaya başladığı belirtildi.





