Yeni sezon öncesi hücum hattını dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarında vites artırdı.

Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu doğrultusunda İtalya Serie A devi Juventus'un Sırp golcüsü Dusan Vlahovic'i kadrosuna katmak için tüm imkanları seferber etti. Hyeon-gyu Oh’un yanına üst düzey bir bitirici eklemeyi hedefleyen Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, transfer sürecini bizzat yönetiyor.


Beşiktaş’tan Vlahovic’e Servet Değerinde Teklif!

İtalyan basınında yer alan son dakika gelişmelerine göre; Beşiktaş, 26 yaşındaki Sırp santrfor için masadaki en güçlü ve en cazip teklifi sunan kulüp konumunda. Siyah-Beyazlı yönetimin, Vlahovic’e net 8 milyon Euro yıllık maaş ve bunun yanında ciddi bir imza parası önerdiği öğrenildi. Önerilen bu mali paketin, yıldız golcünün Juventus’tan talep ettiği şartları büyük oranda karşıladığı belirtiliyor.


Dusan Vlahovic-1


Vincenzo Italiano Eski Öğrencisini Mutfakta İstiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Fiorentina döneminde birlikte çalıştığı ve potansiyelini en üst seviyeye çıkardığı eski öğrencisi Dusan Vlahovic’i takımın merkezinde görmek istiyor. Yönetimle görüşen İtalyan çalıştırıcının, transferin olumlu sonuçlanması adına ağustos ayının ortasına kadar beklenebileceğini ilettiği ifade edildi.


Sırp Yıldız Karar İçin Süre İstedi

Yaklaşık 1.5 aydır Beşiktaş’ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Dusan Vlahovic, geleceğiyle ilgili nihai kararını vermek için kulüpten bir haftalık ek süre talep etti. Kariyerinde çıktığı 325 resmi maçta 140 gol ve 26 asistlik etkileyici bir performansa imza atan 26 yaşındaki santrforun, Avrupa’nın beş büyük liginden gelebilecek son teklifleri değerlendirmek istediği kaydedildi. Süreci daha fazla uzatmak istemeyen Beşiktaş yönetiminin ise önümüzdeki günlerde oyuncudan kesin cevabı alarak transferi noktalamayı planladığı bildirildi.

Muhabir: Haber Merkezi