Trendyol Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısında siyah-beyazlı camiayı üzen bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş'ın hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olan El Bilal Toure, mücadelenin henüz yarım saati dolarken sakatlanarak sağlık ekibini sahaya çağırdı.
Adım Adım Sakatlık Anı
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 30. dakikasında skorda henüz eşitlik bozulmamışken, Toure bir pozisyon sonrası kendisini yere bıraktı.
- 30. Dakika: El Bilal Toure, yaşadığı acı sonrası sağlık ekibinden acil tıbbi yardım talebinde bulundu.
- 31. Dakika: İlk müdahalesi saha içinde yapılan oyuncu, sağlık görevlilerinin eşliğinde tedavisine devam edilmek üzere saha kenarına alındı.
- Kritik Süreç: Golcü oyuncu kenara gelirken Beşiktaş, oyunun bu bölümünde sahada bir süre 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Yerini Milot Rashica’ya bıraktı.
Muhabir: Haber Merkezi





