Beşiktaş’ta derbi yenilgisinin yankıları sürüyor. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından, Başkan Serdal Adalı yönetimle acil toplantı kararı aldı.
TRT Spor’un aktardığı bilgilere göre kritik zirve bu akşam saat 18.00’de yapılacak.
⚠️ Adalı’dan Kriz Yönetimi Hamlesi
Vodafone Park’ta alınan derbi mağlubiyetinin ardından kulüp içinde morallerin bozuk olduğu ve Başkan Adalı’nın ekibini durum değerlendirmesi yapmak üzere acil olarak topladığı bildirildi.
Kulüp kaynaklarına göre Adalı, derbi sonrası hem hakem kararlarına hem de takımın saha içi performansına büyük tepki gösterdi.
Toplantının gündeminde;
- Teknik ekibin durumu,
 - Oyuncu disiplin süreçleri,
 - Devre arası transfer planlaması,
 - Taraftar tepkileri ve iletişim stratejisi gibi başlıkların yer alması bekleniyor.
 
😠 Adalı Kulübe Uğramadı
Haberde, Başkan Serdal Adalı’nın mağlubiyetin ardından kulübe gitmediği ve gün boyunca tesislerden uzak kaldığı da belirtildi. Adalı’nın, “Beşiktaş’ın hak ettiği yerde olması için radikal adımlar atılacak” dediği öğrenildi.
            




