Beşiktaş'ta Dev Transfer Operasyonu! Dusan Vlahovic ve Vangelis Pavlidis İçin Çifte Bomba Girişim!

Beşiktaş, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmek için transferde vites yükseltti. Takımın başına getirilen İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, hücum hattını Avrupa çapında iki dev isimle güçlendirmek için operasyon başlattı.


Plan A: Juventus'un Yıldızı Dusan Vlahovic İçin Dev Teklif

Siyah-beyazlıların ilk hedefi, Juventus ile sözleşmesi sona eren Sırp golcü Dusan Vlahovic. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki dünya yıldızını ikna etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, kasasını açtı. İddialara göre, oyuncuya 8 milyon avroluk oldukça cazip bir imza parası teklif edildi. Yıldız oyuncunun, Beşiktaş’ın bu cömert teklifine her geçen gün daha fazla yakınlaştığı belirtiliyor.


Dusan Vlahovic-1


Plan B: Portekiz'den "Gol Makinesi" Vangelis Pavlidis

Vlahovic sürecini titizlikle yürüten yönetim, olası bir aksilik ihtimaline karşı B planını da devreye soktu. Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis için resmi temaslar sıklaştırıldı. Portekiz’in köklü gazetesi A Bola’nın haberine göre, Beşiktaş yönetimi 27 yaşındaki başarılı golcü için teklif rakamını yukarı çekerek Benfica'nın kapısını tekrar çaldı.


Pavlidis Bjk


Vincenzo Italiano İle Şampiyonluk Hedefi

Oh ile sezonu tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda çok daha elit bir hücum hattı kurmayı planlıyor. İki büyük transfer operasyonunu eş zamanlı yürüten siyah-beyazlı idareciler, taraftarın beklediği "kalite artışını" sağlamak için kararlı. Dış basında da geniş yer bulan bu hamleler, Beşiktaş'ın transfer döneminin en çok konuşulan kulübü olacağını kanıtlıyor.

Muhabir: Haber Merkezi