Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağan Yıllık Derecelendirme ve Mali Genel Kurul Toplantısı, kongre üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Siyah-beyazlı camianın geleceği ve mali tablosu açısından büyük önem taşıyan kritik birleşimde, yönetim kurulunun idari ve mali bakımdan ibra oylaması yapıldı.


Oy Çokluğuyla İbra Edildiler

Genel kurulda yapılan sunumlar ve denetleme kurulu raporlarının ardından üyeler oylamaya geçti. Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu, 01.06.2025 - 31.05.2026 tarihleri arasındaki 1 yıllık görev sürelerini kapsayan çalışmalarıyla ibra oylamasına sunuldu.

Salonda gerçekleştirilen açık oylama sonucunda Serdal Adalı yönetimi, idari ve mali yönlerden oy çokluğuyla ibra edildi.


Mali Yapı ve İdari Adımlar Kabul Gördü

Oylama öncesinde söz alan kongre üyeleri kulübün mevcut borç stoku, transfer politikaları ve idari reformlar hakkında görüşlerini dile getirdi. Yönetim kurulu adına yapılan açıklamalarda, mali disiplinin korunması ve sürdürülebilir başarı odaklı projelerin devam edeceği vurgulandı.

İbra kararının ardından teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Başkan Serdal Adalı, genel kurul üyelerine gösterdikleri güven ve destekten dolayı teşekkür ederek, Beşiktaş'ı idari ve sportif anlamda daha ileriye taşımak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi