Trendyol Süper Lig’de 2 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi öncesi İstanbul’un iki devi arasında "yüzyılın takası" olarak adlandırılan bir görüşme gerçekleştiği iddia edildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, kadrolarını revize etmek için 4 futbolcunun dahil olduğu dev bir paket üzerinde temas kurdu. Görüşmelerin merkezinde ise kadro dışı kalan yıldızlar ve geleceğin yetenekleri yer alıyor.


Fenerbahçe’den Şok Talep: Cengiz ve İrfan Can’a Karşı İki İsim

Hürriyet’te yer alan iddiaya göre; Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Cengiz Ünder’in bonservisi ve kadro dışı bırakılan İrfan Can Kahveci için siyah-beyazlılardan iki genç yeteneği istedi. Sarı-lacivertlilerin bu takas karşılığında Beşiktaş’ın parlayan gençleri Demir Ege Tıknaz ve Mustafa Hekimoğlu’nu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Beşiktaş Yönetimi ve Sergen Yalçın Karar Aşamasında

Beşiktaş yönetimi, bu cazip ama bir o kadar da riskli teklifi değerlendirmeye aldı. Siyah-beyazlılarda son kararı teknik direktör Sergen Yalçın verecek. Genç oyuncuların gelişimine önem veren Yalçın’ın, şampiyonluk yolunda İrfan Can ve Cengiz’in tecrübesine mi yoksa gençlerin potansiyeline mi güveneceği transferin kaderini belirleyecek.

Besiktas Formasiyla Ilk Sevinc Demir Ege Tiknaz Kartali Geri Getiren Golu Atti 1755202975684

Hull City de İrfan Can Kahveci’nin Peşinde

Ekim ayından bu yana Fenerbahçe’de kadro dışı olan İrfan Can Kahveci için sadece Beşiktaş devrede değil. Milli futbolcuyla İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin de ciddi şekilde ilgilendiği vurgulanıyor. Beşiktaş’ta ise Cengiz Ünder, kiralık döneminde çıktığı 12 maçta 4 gol ve 2 asistlik performansıyla teknik heyetin güvenini kazanmış durumda.

Muhabir: Haber Merkezi