Beşiktaş Aytar Caddesi üzerinde bulunan özel bir banka şubesinde bugün hareketli saatler yaşandı.
Bankanın eski personeli olduğu öğrenilen M.S., elinde bıçakla eski çalıştığı kurumun şubesine daldı. Gözü dönmüş şüpheli, boğazına bıçak dayadığı güvenlik görevlisinin silahını gasp ederek bankayı soymaya çalıştı.
Polis Çemberi Daralttı
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat ve asayiş ekibi sevk edildi. Caddede geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, çevre binaları ve banka çevresini kuşatma altına aldı. Şüpheliyi ikna çabaları sonuç vermeyince operasyon için düğmeye basıldı.
Operasyonda "K-9" Hamlesi
Banka içerisine giren ekipler, arama-kurtarma ve asayiş operasyonlarında uzman olan polis köpeğiyle şüpheliye müdahale etti. Polis köpeğinin yardımıyla kısa sürede etkisiz hale getirilen M.S., kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, yaşadığı arbede sonrası sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.
İntikam Girişimi Çıktı
Yapılan ilk incelemelerde, şüpheli M.S.'nin aynı bankanın başka bir şubesinde görevli olduğu ancak bir süre önce iş akdinin feshedildiği belirlendi. Şüphelinin bu eylemi, işten çıkarılmasına tepki olarak gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.





