Muhabir: Politika Gazetesi
Bandırma'daki balık halinde sardalya, hamsi ve istavrit bolluğu
Marmara Denizi’nde fırtınanın dinmesinin ardından Güney Marmara’nın önemli balıkçılık merkezlerinden Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sardalya, hamsi ve istavrit bolluğu yaşanmaya başladı.
Ankara, İstanbul ve Bursa gibi büyükşehirlere de balık sevkiyatının yapıldığı Balıkesir Tarım Ürünleri AŞ Bandırma Su Ürünleri Balık Hali’ne bir firmaya ait tekneyle Bandırma Körfezi’nde yakalanan 1000 kasa hamsi getirildi.
Firmanın sahibi Emin Gürer, yaptığı açıklamada, gün içinde hale 3 bin kasa hamsinin getirildiğine dikkati çekerek, balık bereketinin bol olduğunu söyledi.
Gürer, "Hamsi kasası 350-400 liradan alıcı buldu. Bol miktarda balık yesin vatandaş." dedi.
Balıkçı esnafından Semih Gargı da tezgahlarda hamsinin kilogramının 70 liradan satıldığını dile getirdi.
Yorumlar
Trend Haberler
Fenerbahçe Maçı TV100’de mi? Hangi Kanalda? Gornik Zabrze - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Geri Sayım! İşte İlk Evim Kredisi 1 Ağustos Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu:
Son Dakika! Mohamed Salah'ın Menajerinden Beşiktaş Açıklaması! Transfer Gerçekleşiyor mu?
Kanal D’de Nefes Kesen Final! Daha 17 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla ve Aras İçin Yolun Sonu Mu?
Gornik Zabrze - Fenerbahçe Maçı Nasıl İzlenir? S Sport Şifreli mi? S Sport Plus Üyelik Ücreti, Frekansı ve Kanal Listesi
29 Temmuz 2026 Milli Piyango Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:





