Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 2025/2026 sezonunu Play-Off şampiyonu olarak tamamlayarak adını Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yazdıran Bandırma Bordo Basketbol Kulübü, şampiyonluk kupasının gururunu kent protokolüyle paylaşmaya devam ediyor.

Süper Lig’e yükselerek Balıkesir’e büyük bir gurur yaşatan Bandırma temsilcisinin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez ve İcra Kurulu Başkanı Özgür Kızıllar, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Süper Lig Öncesi Gelecek Planları Masaya Yatırıldı

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, elde edilen tarihi Play-Off şampiyonluğu süreci değerlendirilirken; kulübün Süper Lig’deki hedefleri, tesisleşme adımları ve altyapı projeleri hakkında Vali Ustaoğlu’na detaylı bilgi sunuldu.

Bordo


Vali Ustaoğlu’ndan Şampiyonlar Tebrik

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, basketbolda elde edilen bu önemli başarıdan dolayı kulüp yönetimi, teknik heyet ve sporcuları tebrik ederek; Bandırma Bordo Basketbol Kulübü’ne önümüzdeki sezon mücadele edeceği Basketbol Süper Ligi’nde başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Nazif İlboz