Balıkesirspor, tarihi bir mücadeleye hazırlanıyor. Play-off grup finalinde rakip belli oldu: Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor. İlk karşılaşma 15 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Mardin’de oynanacak. Rövanş ise 19 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Balıkesir Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek.
Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, tüm taraftarları ve Balıkesirlileri birlik olmaya davet etti. Başkan Bekki, yaptığı açıklamada bu mücadelenin sadece bir futbol maçı değil, Balıkesir’e sahip çıkma çağrısı olduğunu vurguladı.
“Zorlu bir süreçten geçen takımımızın en büyük gücü her zaman bu şehrin vefalı insanları olmuştur. Tribünlerde yükselen her tezahürat, sahadaki mücadeleyi daha anlamlı kılıyor,” diyen Bekki, iş dünyasına da çağrıda bulundu.
İş İnsanlarına ve Taraftarlara Destek Çağrısı
Yönetim kurulu tarafından alınan karara göre, play-off rövanş maçı için kombineler geçerli olmayacak. “Biletler sadece bir giriş kartı değil, kulübümüze verilen destek anlamı taşıyor,” diyen kulüp yönetimi, bilet fiyatlarını şu şekilde belirledi:
-
Açık Tribün: 500 TL
-
Kapalı Tribün: 1000 TL
İş dünyasının satın alacağı ve tribünlere dağıtacağı biletlerin kulübün resmi sayfalarından duyurulacağı belirtildi.
“Bu Takım Bizim, Bu Şehir Kazanacak”
Abdullah Bekki, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bu maç sadece 90 dakikalık bir oyun değil, Balıkesirspor’un geleceği için bir dönüm noktasıdır. Çünkü başka Balıkesirspor yok! Bu takımın zaferi hepimizin zaferi, acısı hepimizin acısıdır. Aidiyet tribünde doğar, yüreklerde büyür, tarihe yazılır!”
Son olarak tüm Balıkesirlileri Atatürk Stadı’nı doldurmaya çağıran Bekki, “Bu şehir var oldukça Balıkesirspor yalnız kalmaz” diyerek birlik mesajı verdi.
#BuŞehirKazanacak etiketiyle paylaşılan çağrı, taraftarlar ve spor kamuoyunda büyük destek gördü.