Balıkesir’de geçtiğimiz hafta yayımlanan Resmî Gazete kararıyla İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şükrü Günay, görevine resmen başladı.


Göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Günay, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, kentte yürütülen güvenlik çalışmaları ve yeni döneme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.


🔄 Hasan Yiğit’ten Görevi Devraldı

Yeni İl Emniyet Müdürü Şükrü Günay, geçtiğimiz hafta görevden alınan Hasan Yiğit’in yerine atanmıştı. Günay’ın, kentte güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi için çalışmalara hız vereceği belirtildi.


🏙 Balıkesir’de Güvenlik Vurgusu

Vali İsmail Ustaoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Balıkesir’in huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatının önemine dikkat çekti. İl Emniyet Müdürü Günay ise kentte asayişin sağlanması ve vatandaşların güvenliği için tüm ekipleriyle sahada olacaklarını ifade etti.

Muhabir: Sibel Çobanoğlu