Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürüttüğü başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.
Savaştepe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, uyuşturucu tacirlerine darbe vuruldu.
İzmir Otoyolunda Durduruldu: Yaklaşık 4 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
Savaştepe ilçesi sınırları içerisindeki İzmir otoyolu üzerinde gerçekleştirilen saha çalışmaları kapsamında şüpheli bir araç durduruldu. Narkotik madde arama köpeği 'Dangal'ın da katıldığı detaylı aramalarda, aracın gizli bölmelerine saklanmış 3 kilo 988 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Zanlı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Emniyetteki işlemlerinin ardından Savaştepe Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin il genelinde kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.





