Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası'nın 36. Olağan Genel Kurulu'nun ardından sandık başına giden veteriner hekimler yeni dönem yönetimini belirledi. İki listenin yarıştığı seçimde mevcut Başkan Özgür Fındıklı'nın listesi üyelerin desteğini alarak seçimi kazandı.

Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası'nda genel kurul ve seçim heyecanı geride kaldı.


Odanın 36. Olağan Genel Kurulu 19 Eylül 2026'da gerçekleştirildi. Genel kurulun ardından 20 Eylül'de yapılan seçimlerde iki ayrı liste yarıştı.

Meslektaşların katılımıyla gerçekleştirilen seçim sonucunda mevcut Oda Başkanı Veteriner Hekim Özgür Fındıklı ile önceki dönem yönetim ekibinin oluşturduğu liste yeniden göreve seçildi.

Böylece Fındıklı, Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı görevini yeni dönemde de sürdürecek.

Whatsapp Image 2026 09 21 At 15.37.34


Özgür Fındıklı’dan Seçim Sonrası İlk Açıklama

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından değerlendirmede bulunan Özgür Fındıklı, sandığa giderek oy kullanan ve listelerine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

Yeni dönemde veteriner hekimlik mesleğinin Balıkesir'de daha ileri bir noktaya taşınması için çalışmayı sürdüreceklerini belirten Fındıklı; meslektaşlarının hak ve menfaatlerinin korunması, mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi ve veteriner hekimlerin karşı karşıya kaldığı sorunlara çözüm üretilmesinin öncelikleri arasında bulunacağını ifade etti.

Fındıklı ve ekibi, seçim sonuçlarıyla birlikte Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası'nın yeni döneminde görev yapma yetkisini bir kez daha aldı.


Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası’nın Yeni Yönetiminde Kimler Var?

Seçimlerin ardından Oda İdare Kurulu ile Haysiyet Divanı, Denetleme Kurulu ve Büyük Kongre temsilcileri de belirlendi.

Oda İdare Kurulu: Özgür Fındıklı, Ali Bulut, Muharrem Erol, Celil Kük, Erdi Kayabay.

Haysiyet Divanı: Ahmet Gökhan Coşkun, Asım Ayaz, Alparslan Avcı, Mustafa Usta, Murat Akın.

Denetleme Kurulu: Sertaç Gündoğan, Yağmur Gülsoy.

Büyük Kongre Temsilcileri: Halil İbrahim Küçük, Hasan Öztürk, Ender Küçükçakır, Erdoğan Uzlu, Mehmet Faruk Aydın, Mehmet Sevgi, Oktay Dadan ve Hüdayi Tanrıkulu.

36.Olağan Genel Kurul ve seçim süreci, yeni dönem yönetiminin belirlenmesiyle tamamlandı.

Muhabir: Nazif İlboz