Genel Müdür Karacabey’in Balıkesir’deki programı, ilk olarak Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü yönetim kademesi ile gerçekleştirilen bir toplantıyla başladı.
Toplantının açılışında Bölge Müdürü Musa Şen, Genel Müdür Karacabey’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti ve yürütülen ormancılık faaliyetleri ile yaklaşan 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü hazırlıkları hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Bölge Müdürü Şen, özellikle sahadaki ağaçlandırma projeleri, doğal yaşamın korunması ve ormancılık hizmetlerinin vatandaşlara sağladığı faydaları anlatarak, kurumun çalışmaları hakkında Genel Müdür Karacabey’i bilgilendirdi.
Ormancılık Faaliyetleri ve Program Takibi
Toplantıda konuşma yapan Genel Müdür Karacabey, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü ormancılık çalışmalarını titizlikle değerlendirdi. Yıl sonuna yaklaşılması nedeniyle mevcut programların zamanında ve eksiksiz tamamlanmasının önemine vurgu yaptı. Çalışmaların planlı ve koordineli yürütülmesi gerektiğini belirten Karacabey, kurum çalışanlarının her aşamada sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini istedi.
11.11 Milli Ağaçlandırma Günü Hazırlıkları
Genel Müdür Karacabey, 2019 yılından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle kutlanan 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü’ne de değindi. Bu yılki kutlamanın “Şahidimiz Toprak, İmzamız Fidan” mottosu ile gerçekleştirileceğini belirten Karacabey, hazırlıkların eksiksiz tamamlanmasının önemine dikkat çekti. Tüm personelin toplumun her kesimine bu özel günün duyurulması için elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini vurguladı.
Bu kapsamda ağaçlandırma sahalarında yapılacak çalışmaların planlı ve verimli yürütülmesi, saha ekiplerinin koordinasyonunun artırılması ve halkın etkinliklere aktif katılımının sağlanması gerektiği de toplantıda öne çıkan konular arasında yer aldı.
Kurum Çalışanları ve Saha Ekibine Motivasyon
Ziyaret sırasında Genel Müdür Karacabey, sadece plan ve programları değerlendirmekle kalmadı, aynı zamanda saha ekipleri ve büro çalışanlarını da motive etti. Çalışanların özverili çalışmalarının başarıya doğrudan katkı sağladığını belirterek, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nün örnek bir performans sergilediğini ifade etti.
 
            







 
         
         
         
        