Balıkesir'in Edremit ilçesinde dere içerisinde hareketsiz halde bulunan 61 yaşındaki Ahmet İrfan Demirbilek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Demirbilek'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Olay, Edremit'e bağlı Akçay İkizçay Mahallesi Şair Başaran Caddesi üzerindeki derede meydana geldi.

Dere içerisinde hareketsiz bir kişinin bulunduğunu görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi.

Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmasıyla dereden çıkarılan kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.


Hayatını Kaybeden Kişinin Kimliği Belirlendi

Ekiplerin yaptığı kimlik tespitinde hayatını kaybeden kişinin 61 yaşındaki Ahmet İrfan Demirbilek olduğu belirlendi.

Polis ekipleri olayın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Savcılık çalışmalarının tamamlanmasının ardından Demirbilek'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı.


Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Ahmet İrfan Demirbilek'in dereye nasıl düştüğü ve ölümüne neyin neden olduğu konusunda şu aşamada kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Kesin ölüm nedeninin yapılacak incelemelerin ardından ortaya çıkması beklenirken, olayla ilgili savcılık incelemesinin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Haber Merkezi