Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, Ayvalık İlçesi Ali Çetinkaya Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde alt yapı çalışması yapılacağından, 14 Kasım 2025 tarihinde 08.00–13.00 saatleri arasında yol taşıt trafiğine kapatılacak.

Sürücüler için alternatif güzergâh olarak 15 Eylül Caddesi üzerinden Abdi İpekçi Caddesi istikameti önerildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların çalışma saatleri içerisinde alternatif güzergâhı kullanarak ulaşımını güvenli bir şekilde sağlayabileceğini belirtti.


Vatandaşların Dikkat Etmesi Gerekenler

Yolun kapalı olacağı saatlerde sürücüler ve yayaların güvenliği için uyarı levhaları ve yönlendirme tabelaları yerleştirilecek. Belediyeler, trafik akışının kontrollü şekilde sağlanması ve olası aksaklıkların önlenmesi amacıyla ekiplerini sahada hazır bulunduracak.

Muhabir: Sibel Çobanoğlu