ATV ekranlarında büyük umutlarla başlayan ve dev kadrosuyla dikkat çeken Aynı Yağmur Altında dizisinden izleyicilerini üzen haber geldi.
Yayınlandığı ilk günden bu yana hem iddialı hikâyesi hem de tartışma yaratan sahneleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen yapım, ekran yolculuğunu noktalamaya hazırlanıyor.
🚫 Final Kararının Arkasında "Domuz Eti" Sahnesi ve Reytingler Var
Dizinin veda kararında iki temel faktör öne çıkıyor. Özellikle Mine Çayıroğlu’nun hayat verdiği Tülin karakterinin, muhafazakâr bir aileye "domuz eti" ikram ettiği sahne, izleyicilerden büyük tepki toplamış ve günlerce tartışılmıştı.
Bu krizin yanı sıra, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Tozkoparan gibi genç yıldızların yanına Hülya Avşar, Fikret Kuşkan, Erkan Can ve Levent Ülgen gibi dev isimlerin eklenmesi de reytingleri yukarı taşımaya yetmedi. Beklenen izlenme oranlarına ulaşılamaması üzerine kanal ve yapım şirketi ortak kararla projeyi bitirme kararı aldı.
🗓️ Aynı Yağmur Altında Final Bölümü Ne Zaman?
Dizi, izleyicilerine çok kısa bir sürede veda etmiş olacak. İşte final takvimi:
- Kaçıncı Bölümde Bitecek? Dizi, 7. bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak.
- Final Tarihi: 'Aynı Yağmur Altında'nın merakla beklenen final bölümü 22 Mart Pazar akşamı ATV’de yayınlanacak.
🎭 Yıldızlar Geçidi Son Buluyor
Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Tozkoparan’ın paylaştığı dizi; Hülya Avşar, Levent Ülgen, Erkan Can ve Fikret Kuşkan gibi usta isimleri aynı karede buluşturmasıyla "yılın iddialı kadrosu" olarak nitelendirilmişti. Pazar akşamları yayınlanan yapım, 22 Mart'taki vedasıyla bu güçlü kadroyu son kez bir araya getirecek.





