İstanbul’un Avcılar ilçesinde gece saatlerinde yükselen alevler mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Cihangir Mahallesi’nde park halindeki bir servis aracında başlayan yangın, kısa sürede yanındaki otomobile de sıçrayarak maddi hasara yol açtı.

İşte Avcılar'daki araç yangınına dair detaylar:


Avcılar’da Korkutan Yangın: Servis Aracı Kül Oldu, Otomobil Hasar Aldı

Olay, Avcılar Cihangir Mahallesi Kartopu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde park halinde bulunan bir servis aracında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Alevler Kısa Sürede Büyüdü

Servis aracında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek hemen arkasında park edilmiş olan binek otomobile sirayet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

  • İtfaiye Müdahalesi: Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan iki araca müdahale ederek yangını diğer araçlara sıçramadan kontrol altına aldı.

  • Hasar Bilançosu: Yangın sonrası servis aracı tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, arkasındaki otomobilde ciddi maddi hasar oluştu.


Görgü Tanığı: "Patlama Sesleriyle Dışarı Çıktık"

Yangına tanıklık eden mahalle sakinlerinden Emin Kule, yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı: "Önce korna sesi gibi bir ses duydum. Ardından patlama sesleri gelince dışarı çıktım, aracın yandığını gördüm. İtfaiye ekipleri gelerek müdahale etti."

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla teknik inceleme başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı