Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, öğretmen olduğu öğrenilen bir kişi, tartıştığı eşini ve kayınpederini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
Olay sırasında evde bulunan çiftin 3 çocuğu büyük bir şok yaşarken, saldırgan gözaltına alındı.
Tartışma Kavgaya Dönüştü
Olay, Memurevleri Mahallesi 212. Sokak’ta bulunan bir apartmanın birinci katında gerçekleşti. İddiaya göre, öğretmen O.B. ile yine öğretmen olan eşi Aslıhan Ö.B. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sırasında O.B., yanında bulunan pompalı tüfekle eşi Aslıhan Ö.B.’ye ve olay yerinde bulunan kayınpederi Cafer Ö.’ye ateş açtı.
Olay Yerinde Hayatlarını Kaybettiler
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Aslıhan Ö.B. ve babası Cafer Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
3 Çocuk Yakınlarına Teslim Edildi
Polis ekipleri, cinayetlerin şüphelisi olan O.B.’yi olay yerinde suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Acı olay sırasında evde bulunan çiftin 3 çocuğu, polis ekiplerinin nezaretinde yakınları tarafından alınarak güvenli bir yere götürüldü.
Komşuları Şokta
Çiftin komşusu ve çocukların eski bakıcısı olan Ayşe Ateş, yaşananlara inanamadığını belirterek, "Arada ufak sorunları olduğunu biliyorduk ama böyle bir son olacağını asla düşünmezdik. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.
Cenazeler, yapılan savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.




