AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Gönen ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi.
Gün boyu süren temaslarında hem kamu kurumlarını hem de vatandaşları ziyaret eden Aydemir, Gönen’e kazandırılacak Gençlik Merkezi Projesi alanında incelemelerde bulundu.
Gönen’e Yeni Bir Sosyal Alan Kazandırılıyor
Aydemir, Gönen’deki ziyaret programı kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Cevahir Aydemir ile bir araya geldikten sonra, yapımı planlanan Gençlik Merkezi proje alanında incelemelerde bulundu.
Yetkililerden proje hakkında bilgi alan Aydemir, merkezin spor, kültür ve sosyal etkinlik alanlarıyla gençlere yeni bir nefes olacağını söyledi.
“Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların hem sporla hem de kültürel faaliyetlerle iç içe, donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlimize kazandırılan her yatırımın takipçisiyiz,”
dedi.
Sağlık ve Kamu Hizmetlerinde Yoğun Program
Aydemir, kısa süre önce hizmete açılan Recep Arınık Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek sağlık personeline kolaylıklar diledi.
Ardından Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ı makamında ziyaret eden Aydemir, ilçedeki kamu yatırımları ve yürütülen projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Esnafla Bir Araya Geldi
İl Başkanı Aydemir, program kapsamında AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla da buluşarak ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.
Muhtarlar, mahallelerinin öncelikli sorunlarını doğrudan Aydemir’e iletme fırsatı buldu.
Aydemir, daha sonra Gönen çarşısında esnafı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi; akşam saatlerinde ise Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
TEKSÜT’e Geçmiş Olsun Ziyareti
Ziyaretleri kapsamında yakın zamanda yangın faciası yaşayan TEKSÜT Tesislerini de ziyaret eden Aydemir, Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık ile bir araya geldi.
Yaşanan olayda hayatını kaybeden iki işçi için taziyelerini ileten Aydemir, TEKSÜT’ün Balıkesir sanayisine ve istihdama katkılarının önemine değindi.
“AK Parti, Milletin Gönlünde Karşılığı Olan Bir Davadır”
Günün sonunda AK Parti Gönen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılan Mehmet Aydemir, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada birlik, hizmet ve istikrar mesajı verdi.
“Bizim davamız, milletimizin duasını alacak işlerin peşinde olmaktır. Siyaseti makam için değil, millete hizmet için yapıyoruz. Nerede bir ihtiyaç varsa orada AK Parti vardır. Biz lafla değil, icraatla konuşuruz,”
dedi.
Aydemir, konuşmasında ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin her alanda büyük bir dönüşüm yaşadığını vurguladı:
“Balıkesir’in her köşesinde hizmet seferberliği içindeyiz. Tarımdan sanayiye, eğitimden gençliğe kadar her alanda güçlü adımlar atıyoruz. Gönen Gençlik Merkezi de bu vizyonun en önemli halkalarından biridir.”
Programını “önce millet, önce memleket” vurgusuyla tamamlayan Aydemir, Balıkesir’in her ilçesine hizmet götürmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.