AK Parti Bandırma Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Ayla Er hayatını kaybetti. Er’in vefatı ailesi, sevenleri ve parti teşkilatında büyük üzüntü yaratırken, Ayla Er Bandırma’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir de taziye mesajı yayımladı.
AK Parti Bandırma teşkilatı acı bir kayıpla sarsıldı. Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Ayla Er’in yaşamını yitirdiği açıklandı.
Er’in vefat haberinin ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, başsağlığı mesajı paylaşarak ailesine, yakınlarına ve teşkilat mensuplarına sabır diledi.
Mehmet Aydemir’den Ayla Er İçin Taziye Mesajı
Ayla Er ile aynı teşkilat çatısı altında birlikte çalıştıklarını belirten Mehmet Aydemir, duyduğu üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:
“Bandırma Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Ayla Er’in vefat ettiğini derin bir teessür ile öğrendim. Birlikte aynı davada omuz omuza yürüdüğümüz Ayla Başkanımıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”

Aydemir’in mesajında Ayla Er’in teşkilat içerisindeki çalışmalarına ve yol arkadaşlığına vurgu yapıldı.
Ayla Er Bandırma’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ayla Er için Bandırma’da düzenlenen cenaze töreninde dualar edildi. Teşkilat mensupları, yakınları ve sevenleri Er’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

AK Parti teşkilatından cenazenin ardından yapılan paylaşımda, Ayla Er’in parti çalışmalarına verdiği emeklerin unutulmayacağı belirtilerek, “Davamız adına göstermiş olduğu gayretlerini her daim hayırla yâd edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
Er’in vefatı dolayısıyla ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Bandırma ve Balıkesir teşkilatlarına da başsağlığı mesajları iletildi.





