Muhabir: Politika Gazetesi
A MİLLİ FUTBOL TAKIMI ERİVAN'A ULAŞTI
2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takım, Erivan'a ulaştı.
A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yarın Ermenistan ile mücadele edecek. Milliler, bu müsabaka öncesinde Ermenistan'ın Erivan şehrine gitti. İstanbul Havalimanı'ndan saat 12.00'de kalkan uçakla Zvartnots Uluslararası Havalimanı'na gelen Milli Takım kafilesinin yolculuğu yaklaşık 2 saat sürdü. Milliler, pasaport işlemlerinin ardından konaklayacağı otele geçti.
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve milli futbolcu Cengiz Ünder, TSİ 17.15'de maçın oynanacağı Republican Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, yine bu tesiste TSİ 18.00'de maç öncesindeki resmi antrenmanını gerçekleştirecek.
Yorumlar
Trend Haberler

Rekabet Kurumu hepsi için soruşturma başlattı! Süt ve yem firmalarına yakın takip

TÜPRAŞ’ta Şaşırtan Ralli! Hisseler Bir Günde Uçtu

Mert Özer Kimdir? O Ses Türkiye 2025 Şampiyonu Genç Yetenek Hayatıyla İlgi Odağı Oldu

Prens'in 3. Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Prens 3. Sezon İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

8 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Anneler Günü 2025 İçin En Güzel Mesajlar: Annelere, Ablalara, Eşlere ve Kayınvalidelere Duygusal Kutlama Sözleri