1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’un 10. hafta karşılaşmasında sahadan beraberlikle ayrıldı.
Sarı yeşilli ekip, kendi evinde oynadığı mücadelede üstünlüğü eline geçirme çabalarına rağmen skoru koruyamadı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta heyecan son dakikalara kadar sürdü.
Edremit’te Heyecanlı 90 Dakika
Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden 1966 Edremitspor, 7 Eylül Turgutlu’yu konuk ettiği karşılaşmada sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Maç boyunca yüksek tempolu bir oyun sergileyen sarı yeşilli ekip, gol fırsatları üretse de üç puanı hanesine yazdıramadı.

Yönetim ve Taraftarlar Tribünde Takip Etti
Karşılaşmayı Edremit Belediye Başkan Vekili Hakan Yıldırım, Başkan Yardımcısı, Kulüp Başkanı Cavit Cebeci, kulüp yönetimi ve meclis üyeleri, Edrolu taraftarlarla birlikte tribünlerden izledi.
Takıma destek veren taraftarlar, maç boyunca coşkulu tezahüratlarıyla dikkat çekti.

Maçın Özeti ve Skor
1966 Edremitspor, sahasında bulduğu golle öne geçmesine rağmen rakibinin baskısı sonucunda skoru koruyamadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı.
Sarı yeşilliler, bu sonuçla haftayı 1 puan ile tamamladı.

Takımın 8. Gruptaki Durumu
Edremitspor, alınan beraberliğin ardından puanını artırarak yarıştaki iddiasını sürdürdü. Teknik ekip ve yönetim, önümüzdeki maçlarda daha yüksek performans hedeflediklerini belirtti.





