Muhabir: Politika Gazetesi
14 yaşındaki çocuk alışveriş merkezinde ateş açtı, 2 kişi öldü
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 14 yaşında bir çocuğun, Siam Paragon adlı alışveriş merkezinde tabancayla ateş açması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Bangkok Post'un haberine göre, yerel saatle 16.40'ta 14 yaşında bir çocuk, Bangkok'un Siam Paragon alışveriş merkezinde tabancayla 10 el ateş etti.
Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı, polis yerel saatle 17.10'da saldırganı yakaladı.
Öte yandan sosyal medyadaki görüntülerde, bir erkek çocuğun alışveriş merkezine tabancayla girdiği görülüyor.
Polis yetkilileri, çocuğun karakolda "kafasının karışık" göründüğünü ve ona "insanları vurmasını" söyleyen sesler duyduğunu söylediğini aktardı.
Polis ayrıca çocuğun geçmişte ruhsal sağlığı için hastanede tedavi gördüğünü belirterek daha fazla bilgi paylaşmayacağını kaydetti.
Ölenlerden birinin 34 yaşında Çinli bir kadın ve diğerinin de Myanmarlı bir kadın olduğu bilgisi paylaşıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

2025 FIVB Dünya Şampiyonası Yarı Final: Brezilya - İtalya Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Togg Eylül 2025 Fiyat Listesi Güncellendi! T10F Ne Zaman Satışa Çıkacak?

5 Eylül On Numara Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Trabzonspor Ernest Muçi Transferini Duyurdu! Muçi'nin Transfer Detayları Belli Oldu!

Beşiktaş'ta Çifte Transfer Müjdesi! Hem Trossard Hem de Laporte Beşiktaş Yolunda!

Eylül 2025 Kanlı Ay Tutulması Ne Zaman? Kanlı Ay Tutulması Hangi Güne Denk Geliyor!