Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Elmadağ ilçesine bağlı Hasanoğlan bölgesini kapsayan plansız su kesintisine ilişkin resmi bir bilgilendirme paylaştı.

Kutludüğün terfi istasyonunda meydana gelen elektrik arızası nedeniyle bölgedeki su dağıtım şebekesinde geçici kesinti yaşandığı bildirildi.


Hasanoğlan Su Kesintisi Ne Zaman Bitecek, Sular Saat Kaçta Gelecek?

ASKİ tarafından yayımlanan arıza raporuna göre;

Kesinti Başlangıç Tarihi: 1 Eylül 2026 Saat 16:00
Planlanan Tamir Ve Bitiş Saati: 1 Eylül 2026 Saat 23:30

Elektrik arızasını en kısa sürede gidermek amacıyla ekiplerin sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ve suyun saat 23.30 itibarıyla kademeli olarak şebekeye verilmesinin hedeflendiği aktarıldı.


Elmadağ Su Kesintisinden Etkilenen Mahalleler

Kutludüğün terfi istasyonundaki arıza sebebiyle Hasanoğlan genelinde su kesintisinden etkilenen bölgelerin tam listesi şu şekildedir:

Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi (Tamamı), Muzaffer Ekşi Mahallesi (Tamamı), Fatih Mahallesi (Tamamı), Şehitlik Mahallesi (Tamamı), İstasyon Mahallesi (Tamamı), Havuzbaşı Mahallesi (Tamamı)

Muhabir: Haber Merkezi