CHP İL BAŞKANLIĞI’NDA ADAYINA GÖRE MUAMELE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İL BAŞKANI’NDAN “SERKAN SARI’DAN BAŞKA ADAY ADAYI TANIMAM” ANLAMINA GELEN HAREKETLER…

 

Serkan Sarı Milletvekili aday adaylığını açıkladığında arkasında esas duruşta bekleyen CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, İl binasında basın toplantısıyla aday adaylığını açıklamak isteyen Uzman Fizyoterapist Özden Certel’e elinden gelen zorluğu çıkardı. Partisinin milletvekili aday adaylarına eşit muamele yapması beklenen Köybaşı’nın bu tavrı partililerin tepkisine neden oldu.

 

Balıkesir Devlet Hastanesi’ndeki görevinden istifa ederek CHP’den Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Özden Certel, CHP İl Başkanlığı toplantı salonunda basın açıklaması yapmak istedi. İl Başkanı Erden Köybaşı, “salonda başka bir toplantı var” bahanesiyle Certel’i Karesi İlçe Başkanlığı’na yönlendirdi, “toplantıyı orada yapın” dedi. Karesi İlçe Başkanı Mahmut Arıcan bu duruma sıcak bakmadı, “İl Başkanı’nın olmadığı yerde benim olmam doğru olmaz” karşılığını verdi.

 

Bir gün öncesinde İl Başkanı’nı arayıp basın açıklaması yapacağını söylemesine karşın aday adayı Özden Certel’e zorluk çıkaran Köybaşı, durumu düzeltmek için kendi odasında toplantı yapabileceğini söyledi. Partililerin bu duruma karşı çıkması sonrasında, toplantı salonundakiler İl Başkanı tarafından dışarıya çıkarıldı, Certel de kalabalık bir partili topluluğu ve basın mensuplarının önünde aday adaylığını açıklayabildi. Certel’in aday adaylığı toplantısına CHP İl Başkanı ve Karesi İlçe Başkanı katılmadı. Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Certel’e destek verdi.

 

 

 

 

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CHP İL BAŞKANLIĞI’NDA ADAYINA GÖRE MUAMELE!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!