Turhan Çömez: ”İmamoğlu, Erdoğan’ın kötü bir taklidi”

Turhan Çömez: ''İmamoğlu, Erdoğan'ın kötü bir taklidi''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemil Yurtman

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, katıldığı bir canlı yayında, CHP ile İYİ Parti arasındaki pankart krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in muhatabı olmadığını ve İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kötü bir taklidi olduğunu öne sürdü.

Canlı yayında açıklama yapan Çömez;

”Sayın İmamoğlu bir belediye başkanıdır Genel Başkanımızın muhatabı değildir… Sayın İmamoğlu Erdoğan’ın kötü bir taklidi. Bugün benimsemiş olduğu politika yarın şartlar değiştiğinde neler yapabileceğinin işareti. İstanbul’daki billboardlar Büyükşehir Belediyesinden özel bir firma tarafından kiralandı. Biz özel firmadan billboardları kiraladık paralarını ödedik. Geçtiğimiz günlerde billboardların asılması gerekiyordu. Firmanın yetkilileri bizimle temasa geçti “belediyeden bize telkin yapıldı…” şeklinde açıklama yaptı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Turhan Çömez: ”İmamoğlu, Erdoğan’ın kötü bir taklidi”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!