2020’DE BALIKESİR’E 4 HASTANE YAPILACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Balıkesir’e 4 hastanenin yapılacağını belirterek, bunlar arasında Edremit Devlet Hastanesinin de bulunduğunu söyledi.

 

EDREMİT DE YAPILACAK

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret ederek Balıkesir’e yapılacak sağlık yatırımlarına ilişkin görüşmede bulunan Milletvekili Canbey Edremit Devlet Hastanesi(400 yataklı), Merkez Devlet Hastanesi (400 yataklı), Savaştepe Devlet Hastanesi(25 yataklı) ve Susurluk Devlet Hastanesi(50 yataklı)’nin 2020 yatırım programına alındığını belirterek çalışmaların devam ettiğini söyledi.  Edremit Devlet Hastanesi’nin de yapılacağını ve iptalinin söz konusu olmadığını söyleyen Canbey, “Vatandaşlarımız merak etmesin” dedi.

 

Canbey Balıkesir’e yapılacak sağlık yatırımlarının takipçisi olduğunu belirterek, 2020’de 4 hastane yapılacak, “Bunlarla ilgili süreç devam ediyor. Herhangi bir iptal söz konusu değil” dedi.

 

4 HASTANE YATIRIM PROGRAMINDA

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Sağlık Bakanlığı Yatırımlardan Sorumlu Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’i makamında ziyaret ederek Balıkesir’e yapılacak Sağlık Yatımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Canbey, “Balıkesir’e yeni dönemde Edremit Devlet Hastanesi(400 yataklı), Merkez Devlet Hastanesi (400 yataklı), Savaştepe Devlet Hastanesi(25 yataklı) ve Susurluk Devlet Hastanesi(50 yataklı) 2020 yatırım programına alınmıştır” diye konuştu.

EDREMİT İPTAL DEĞİL
Bu hastanelerin yapılması ile ilgili süreçlerin devam ettiğini bildiren Milletvekili Canbey, “Edremit Devlet Hastanesi de yatırım programındadır. İptal edilmesi asla söz konusu olmadığı gibi acil yapılacak hastaneler arasındadır. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler, Sağlık Bakanlığımızdaki süreçler devam etmektedir ve konular takibimiz altındadır.Bize güvenin, Ak Parti bu zamana kadar yapamayacağı vaatte bulunmamıştır” şeklinde konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya ve Yatırımlardan Sorumlu Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
2020’DE BALIKESİR’E 4 HASTANE YAPILACAK
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!