KAMİL SAKA EDREMİT’TE VATAN PARTİSİ İLE İTTİFAK YAPTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde yaptığı büyük bir toplantı ile tekrar belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Saka, Edremit’te Vatan Partisi ile ittifak yaptı. Başkan adayı olarak seçime bağımsız giren Saka, Vatan Partisi’nin Belediye Meclis Adayları ile birlikte seçime girecek.

Saka’nın Edremit Şükrü Tunar Salonu’nda düzenlediği tanıtım toplantısında salon doldu. Vatan Partililerin de geniş katılım gösterdiği toplantıda Saka CHP’ye çok ağır sözlerle yüklendi.

Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka şöyle konuştu:

ÇOK ŞANSLIYIZ ÇÜNKÜ KÖRFEZ’DE YAŞIYORUZ

“Edremit Halkı Ankara’da oturan üç beş baronun ne hikmetse belirlediği birkaç imar gurubunun arasında tercih edilmeye bırakılmaya çalışılıyor. Ama ben görüyorum ki sizler kentimizin bir beton yığınını değil doğal güzellikleri ile devamını isteyen Edremitliler olarak buradasınız. Biz Allah’ın sevgili kullarıyız çünkü Edremit Körfezi’nde yaşıyoruz. Biz belki de dünyanın en şanslı insanlarıyız. Bu güzel havayı soluyoruz, bu güzel tarihi dokunun içinde yaşıyoruz. Ve şunu da biliyorum ki biz buna devam etmek istiyoruz. Onun için beraberce yola çıktık. Evet yolculuğumuz biraz maceralı başladı. Ama başlayan bu maceralı yolculuğun sonunun süt liman bir denizde sakin bir şekilde 31 Mart akşamı başarıyla taçlandırılmış olarak neticeleneceğine ben inanıyorum.

 

ÇALMA ÇIRPMA İŞLERİNDE BAŞARILI OLAMADIK

Edremit’te çok uzun yıllar sonra ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi iktidar oldu. Bu iktidarın neticesinde 5 yıldır çalmadığımız kapı kalmadı. Tüm Edremitli Hemşerilerimizin iyi gününde de kötü gününde de bir ve beraber olamaya çalıştık. Edremitli tüm hemşehrilerimiz ile birlikte üzüldük birlikte sevindik. Ama bunun neticesinde de mensubu olduğumuz CHP’nin de oylarını gün geçtikçe artırdık. Ve neticesinde de Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi ‘Biz başarılı belediye başkanlarımızla yola devam edeceğiz’ sözüne inanarak adaylık başvurumuzu yaptık. Herhalde başarılı bulmadılar. Başarılı bulmadıkları konu neydi, onu sorduğumda söyleme lütfunde cesaretinde bile bulunamadılar. Ama ben şunu biliyorum ki, başarılı olamadığımız konular var. Bu konuların başında çalmak ve çıpmakta başarılı olamadık. Satmakta başarılı olamadık. Kentin imar rantını satmakta da başarılı olamadık. Bundan dolayı imar rantını satmak konusunda başarılı olacak olanlar şimdiden verdikleri tavizlerle koltuğu satın aldılar. Ben şunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

 

VATAN PARTİSİ İLE YOLA DEVAM

Biz yola çıktığımızda bizimle beraber olup şu anda aramızda olmayan arkadaşlarımız var. Korktular, ama unutmayın ki zafer direnenlerindir direnenlerin olacaktır. Ve şunu hiçbir zaman unutmayın ki biz manda ve himayeyi kabul edenlerin torunları değil, biz direnişi kabul edenlerin torunlarıyız. Bizim bir tek ortak paydamız var. O ortak paydamız Misaki Milli sınırlarının bölünmez bütünlüğü içerisinde laik demokratik cumhuriyetin ilelebet devamıdır. Bu doğrultuda bizimle beraber hareket edecek olan herkese kucak açarız. Herkesle işbirliği içine gireriz. Bu konuda bize sonsuz destek olan Sevgili Vatan Partisi İlçe Başkanı ve İl Başkanı başta olmak üzere tüm Vatan Partili dostlarıma, Edremit ve Edremitliler adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

SAKA GİTSİN DİYE UĞRAŞACAKLARINA, AHMET AKIN KALSIN DİYE UĞRAŞSALARDI

Şimdi tutturmuşlar Kamil Saka partisine ihanet ediyor. Sevgili dostlar Cumhuriyet Halk Partisindeki arkadaşlarımıza şunu soruyorum. Sizi bu maceraya iten vekil olan arkadaşlarımız. Edremit’te Kamil Saka gitsin, Bandırma’da Dursun kalsın diye uğraşacaklarının yüzde birini Balıkesir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın kalsın diye uğraşsalardı şu anda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olurdu acaba.“

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KAMİL SAKA EDREMİT’TE VATAN PARTİSİ İLE İTTİFAK YAPTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!