Erdoğan’dan Ak Partili vekillere ‘sosyal medya’ tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partili bazı isimlerin kamuoyunda tepki çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili bir uyarıda bulundu.

Erdoğan'dan Ak Partili vekillere 'sosyal medya' tepkisi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partili bazı isimlerin kamuoyunda tepki çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili bir uyarıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında gündeme gelen konu, Hürriyet gazetesinden Ebru Karatosun’un haberine yansıdı.

Erdoğan, MYK toplantısında, milletvekillerinin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Milletvekili, konumu itibarıyla halkın her zaman gözünün önündedir. Yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi?” şeklinde konuştu.

“Milletvekillerinin kendini bir vatandaş gibi konumlandıramayacağını” belirten Erdoğan, “Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışmalara da değinen Erdoğan, Monaco’da ıstakoz yiyen Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ile Maldivler tatilini paylaşan Çankaya adayı Hüseyin Filiz’in ve Ak Parti  Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 562 bin TL’lik Rolex marka saatiyle yaptığı paylaşımın parti içinde rahatsızlık yarattığını belirtti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Erdoğan’dan Ak Partili vekillere ‘sosyal medya’ tepkisi!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!