SPOR

KAP Açıkladı! Beşiktaş 3 Bankalar Birliği'ne 1.27 Milyar TL Ödedi

Beşiktaş, Bankalar Birliği ile olan yapılandırma kapsamında Ziraat, Halkbank ve Denizbank’a toplam 1.27 milyar TL ödeme yaptığını duyurdu.

Abone Ol

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Konsorsiyumu ile yapılan finansal yapılandırma anlaşması kapsamında, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle yaklaşık 1 milyar 278 milyon TL’lik borç ödemesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Üç Bankaya Toplamda 1.27 Milyar TL

Siyah-beyazlı kulüp, Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank’a anapara ve faiz ödemelerini kapsayan bu büyük geri ödemeyi, fon kullanım raporu çerçevesinde yerine getirdi. Ödeme, kulübün Bankalar Birliği ile yürütmekte olduğu borç yapılandırma sürecinde finansal istikrarın korunması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kulüp Mali Disipline Odaklandı

Beşiktaş yönetimi, kulübün mali yapısını düzeltmek ve sürdürülebilir finansal hedeflere ulaşmak amacıyla Bankalar Birliği ile olan iş birliğini sürdürürken, bu ödemeyle birlikte kamuya şeffaflıkla bilgi vermeye devam ettiklerini vurguladı. Açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.