Vatandaş şokta! İskender fiyatları dudak uçuklatıyor!

Türkiye'de et fiyatlarında yaşanan artış, Bursa'daki ünlü bir iskender restoranında menü fiyatlarına yansıdı.

Vatandaş şokta! İskender fiyatları dudak uçuklatıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel ekonomik krizin etkisiyle Türkiye’de et fiyatlarında yaşanan artış, Bursa’daki ünlü bir iskender restoranında menü fiyatlarına yansıdı.

Restoran, 1 porsiyon iskenderi 480 lira olarak fiyatlandırırken, etin biraz daha bol olduğu 1 porsiyon iskender içinse 725 lira talep ediyor. Bu yüksek fiyatlar kısa sürede gündeme oturdu ve vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

Ülkedeki yüksek enflasyon, özellikle kırmızı et fiyatlarında ciddi bir artışa sebep olurken, Bursa’daki bu restoranın menüsündeki fiyatlar dikkat çekti. Şehrin tanınmış restoranlarından birine ait menüde, 1 porsiyon iskenderin 480 liradan satıldığı görülüyor.

Restoranda 1.5 porsiyon iskender için 650 TL, eti biraz daha bol olan 1 porsiyon iskender içinse 725 TL talep ediliyor. Ayrıca, köz patlıcan ilavesi için 60 lira, meşrubatlar için ise 60 lira isteniyor. Bu fiyatlar, vatandaşlar arasında şaşkınlık ve tepkiye neden oldu.

Tepki Ver | _a_rm_1
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Vatandaş şokta! İskender fiyatları dudak uçuklatıyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!