İYİ Parti’de üst düzey bir istifa daha!

İYİ Parti genel başkan yardımcılarından Birol Aydemir de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'de üst düzey bir istifa daha!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’de üst düzey istifaların devam ettiği bir dönem yaşanıyor. Partinin genel başkan yardımcılarından Birol Aydemir de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Artık partisindeki çalışma arkadaşlarıyla aynı rotada ilerleyemediğini belirten Aydemir, ayrıca parti üyeliğinden de ayrıldığını bildirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa gerekçelerini açıklayan Birol Aydemir, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en zor günlerinden geçtiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“MERKEZ SİYASET ÖNEMLİ”

“Ülkemiz siyasetinde dil, üslup ve oyun kuralları bozuldu, ancak bir gerçek değişmedi: Halka hizmet eden her zaman halktan destek gördü. Belirli etnik veya sosyal gruplara odaklananlar ise bol söylemi olan ancak mahallesinden asla çıkmayan dar bir bakış açısına sıkıştı. 31 Mart 2024’te gerçekleşen yerel seçimlerde ortaya çıkan tablo, tek bir şeyi gösteriyor; o da kutuplaşmadan uzak, tutarlı bir merkez siyasetinin öneminin artık hayati derecede olduğudur.”

Aydemir, buna rağmen mevcut partilerin hiçbirinin merkez siyaset yapabilecek durumda olmadığını düşündüğünü belirtti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkürlerini ileten Aydemir, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kurultayın da başarılı geçmesini temenni etti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İYİ Parti’de üst düzey bir istifa daha!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!