EDREMİT’E HAYIRSEVER KATKISIYLA 3 YENİ OKUL YAPILACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığınca Edremit’te yıkımına karar verilen okulların yerine yenilerinin yaptırılması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle Edremit ilçemiz, yeni eğitim yatırımlarına kavuşacak.

Vali Ersin Yazıcı’nın izni doğrultusunda, öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilmesi ve yeniden inşa edilecek okulların bir an önce hayata geçirilmesi konularına duyarlılık gösteren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın kaynak arayışında, Edremitli hayırseverlerin destekleriyle etkili adımlar atılmış oldu.

Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı; 12 derslikli Cumhuriyet İlkokulu, 12 derslikli Dokuz Eylül Ortaokulu ve 12 derslikli Avcılar Ortaokullarının yeniden inşa edilmesi sürecinde, Edremitli Hayırseverler Mehmet Ertaş, Agah Ferhatoğlu ve Mehmet Çiftçi ile görüşerek destek sözü aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Sırmalı; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda yıkımına karar verilen okullarımızın yerlerine, yenilerinin inşa edilmesi noktasında Edremit’te desteğini her zaman hissettiğimiz hayırseverlerimizin katkıları oldukça büyüktür. Bu kapsamda 17 Mart Salı günü Balıkesir Valisi Sayın Ersin Yazıcı ve eğitime destek veren hayırseverlerimizin de katılımıyla Edremit Kaymakamlığında protokol imza törenini gerçekleştireceğiz. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
EDREMİT’E HAYIRSEVER KATKISIYLA 3 YENİ OKUL YAPILACAK
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!