CAM TERAS TAMAM.. GAZETECİ AZİZ HAN TEST ETTİ ONAYLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazdağları’nın cam terası tamamlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nce yaptırılan cam terasta son rötuşların ardından halkın kullanımına açılacak.

Cam teras, Deniz seviyesinden bin metre yukarıda inşa edildi. İlk test edenlerse, Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ve Gazeteci Aziz Han oldu.

Tayfun Canlı, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“Tarım ve Orman Bakanlığımıza bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü(nün büyük bir emekle bölgemize kazandırdığı açılışa hazırlanan ve ilk etapta min 2 milyon turistin ziyaretini bekleyen ‘Kazdağları Cam Seyir Terasını” bugün yerinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Tamer Acar ve Gazeteci Ağabeyimiz Aziz Han ile birlikte inceledik. Bizlere yaklaşık 1000 rakımda eşlik ederek değerli vakitlerini ayıran Balıkesir Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürümüz Nurullah Gürkan’a ve Kazdağları Milli Parklar Şefimiz Yasir Özerhan’a yürekten teşekkürlerimizi sunarız.”

 

Arena Gazetesi’nin sahibi Aziz Han ise bunun Kazdağları için bir başlangıç olduğunu söyledi. Han, “Gerçekten çok güzel ve etkileyici olmuş.. Tümüyle tamamlanıp resmi açılışı yapıldığında inanıyorum ki çok daha güzel olacak.. Orman Genel Müdürlüğünün tanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de payını unutmamak ve hakkını teslim etmek gerekir.. Emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve şahıslara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.. Kazdağları için bu bir başlangıç.. İnşallah ileriki yıllarda teleferik ve yeni seyir terasları dahil çok daha güzel hizmetler Kazdağlarına ve Edremit Körfezi ne kazandırılacaktır” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CAM TERAS TAMAM.. GAZETECİ AZİZ HAN TEST ETTİ ONAYLADI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!