BURHANİYE BELEDİYESİ’NDEN 8 EYLÜL VİDEOSU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı Burhaniye Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen araç kortejiyle kutlandı. Belediye ayrıca 8 Eylül’e özel bir film hazırlayarak meydanda bulunan dev ekranda ve sosyal medya hesaplarında yayınladı. Kuvva-i Milliye döneminde yaşanan savaş ve Burhaniye’nin Kurtuluş günlerinin gösterildiği film sosyal medya da izlenme rekorları kırdı.

Burhaniye Belediyesi 8 Eylül Burhaniye’nin Kurtuluş gününe özel araç korteji düzenleyerek günün anlamına özel kısa film yayımladı. Düzenlenen çelenk töreninden gerçekleşen araç kortejine Sivil Toplum Örgütleri ve odalara bağlı araçların da katılmasıyla kortej coşkuyla Burhaniye sokaklarını turladı.

Burhaniye Belediyesi hizmet araçları başta olmak üzere diğer araçların da bayraklarla süslendiği etkinlik, Burhaniye eski garaj önünden start aldı. Meydan ve diğer mahallerinin ana caddelerinde marşlar eşliğinde tur atan korteje, vatandaşlar da evlerinin balkonlarından ve camlarından destek vererek, 8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Düzenlenen kortej Belediye Facebook sayfasından canlı olarak vatandaşlara aktarıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BURHANİYE BELEDİYESİ’NDEN 8 EYLÜL VİDEOSU
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!