BİGADİÇ – İLYASLAR SULAMA İHALESİYLE İLGİLİ SON GELİŞME

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Bigadiç İlçesi yatırımlarıyla ilgili güzel bir müjde açıkladı. Milletvekili Uygur, Bigadiç İlyaslar Ovası Sulaması Boru Alımı 1. Kısım Projesi ihale izninin,Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından onaylandığını ifade etti.

 

Milletvekili Uygur “Projeninihalesi de yakın zamanda yapılacak. Toplam keşif bedeli 13 Milyon TL olan bu projeyle 1.378 Hektar Alanın sulaması yapılacaktır. Bölgemize önemli yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Tarımsal alanlarımız ve çiftçilerimiz için çok değerli bir proje olan ‘Bigadiç İlyaslar Ovası Sulaması Boru Alımı 1. Kısım Projesi’nin ihale izninin onaylanmasından büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Milletvekili Uygur “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve DSİ Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. İlçemize ve Balıkesirimiz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BİGADİÇ – İLYASLAR SULAMA İHALESİYLE İLGİLİ SON GELİŞME
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!