AYVALIK’IN DOGALGAZI İÇİN İLK ADIM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji Bakanlığı ve BOTAŞ Ayvalık’a doğalgaz getirilmesi yönünde karar almıştı.  AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ilk ihalenin yapıldığını açıkladı.
12 Eylül 2020 tarihinde BOTAŞ tarafından, detay mühendislik çalışmalarının yapılabilmesi için ihale yapıldığı ve tekliflerin alındığını söyleyen Canbey; “Ayvalık’a doğalgaz gelmesi bir hayaldi. Çalıştık, çok istedik, çok emek verdik. Bu noktada bugün yapılan ihale büyük bir öneme sahipti. Sürecin hızlandığını ve rayına oturduğunu görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.
İhale aşamasının Eylül ayı içerisinde tamamlanacağını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; “Eylül ayından sonraki süreçte dokuz ay içerisinde detay mühendislik çalışmaları tamamlanacak. Yani boru hattı nereden geçecek, alanda ne gibi çalışmalar yapılacak, bütün bunların planlaması yapılacak. Dokuz aylık sürenin ardından 2021 yılında yapım ihalesine çıkılacak ve 2021’nin sonu, 2022’in başı gibi inşallah Ayvalık’ta doğalgaz meşalesini yakmış olacağız. Ayvalık’ta konuştuğumuz birçok insan, doğalgazın gelmesinin hayal olduğunu düşünüyordu. Ama AK Parti hayalleri gerçek gerçekleştiren parti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimiz için hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. İnşallah Ayvalık’ımızı doğalgaza kavuşturacağız ve hemşehrilerimizi doğalgaz konforuyla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
AYVALIK’IN DOGALGAZI İÇİN İLK ADIM
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!