Ak Parti’de seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir komisyon kuruldu!

Ak Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yenilgiyi değerlendirmek üzere 4 farklı komisyon kurma kararı aldı.

Ak Parti'de seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir komisyon kuruldu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yenilgiyi değerlendirmek üzere 4 farklı komisyon kurma kararı aldı. Bu komisyonlarda bir bakan, bir genel başkan yardımcısı ve bir akademisyen yer alacak.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, seçim sonuçlarını incelemek ve analiz etmek amacıyla oluşturulan komisyonlar, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından koordine edilecek.

Bu komisyonlar, sandığa gitmeyen seçmenlerin neden oy kullanmadığı, oy tercihlerini değiştiren seçmenlerin ne gibi faktörlerden etkilendiği gibi konuları detaylı bir şekilde ele alacaklar.

Araştırma sonuçlarına dayanarak, hangi bölgelerde hangi stratejilerin izlenmesi gerektiği belirlenecek ve teşkilatta yapılacak değişiklikler üzerinde durulacak. Hazırlanan detaylı raporlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak ve alınması gereken önlemlerin belirlenmesine katkı sağlayacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ak Parti’de seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir komisyon kuruldu!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!