15 TEMMUZ’A YOĞUN PROGRAM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Balıkesir Valiliği’nin koordinasyonunda bir hafta boyunca devam edecek etkinliklerin ilki bugün 11.30’da şehit mezarlarının ziyaretiyle başlıyor. Balıkesir Üniversitesi Şehitler Camii’nde saat 12.00’de şehitler için mevlit okutulacak. Aynı gün Burhaniye Koca Camii’de de mevlit programı var. 20.55’de Zağnos Paşa Camii’de Kur’an okunacak.

Pazar günü sabah 05.30’da Zağnos Paşa’da ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ etkinliği, Pazartesi günü 11.00’de Balıkesir Şehitliği’nde şehit kabirlerinin ziyareti gerçekleşecek. Aynı gün 12.20’de Alaca Mescit’te mevlit okunacak, Şehit ve Gazi Aileleri için Öğretmenevi’nde yemek düzenlenecek. 21.00’de Milli İrade Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti var. Bu arada 15 Temmuz Anı Defteri imzaya açılacak, 15 Temmuz temalı fotoğraflar sergilenecek. Pazartesi günü ayrıca Demokrasi Nöbeti kapsamında protokol konuşmaları da yapılacak.

 

15 TEMMUZ KONULU PANEL VE KONFERANSLAR

16 Temmuz Salı günü ’15 Temmuz Destanı’ konulu bir söyleşi var. 21.00’de Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeki söyleşinin konuğu 15 Temmuz gazileri Ömer Önder Haberal ve Fatih Ayan. 17 Temmuz Çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi’nde saat 11.00’de 15 Temmuz’a Bir Bakış’, 14.00’de NEF’te ’15 Temmuz’un Sosyo-Kültürel Analizi’ konulu konferanslar gerçekleştirilecek. 18 Temmuz Perşembe günü 18.00’de Mehmet Narlı’nın moderatörlüğünde Hasan basri Çantay Gençlik Merkezi’nde 15 Temmuz konulu bir panel, yine aynı saatte NEF’te görseller ve şiirler eşliğinde 15 Temmuz direnişini anlatan bir dinleti düzenlenecek.

 

15 TEMMUZ’DA BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Bu arada Büyükşehir Belediyesi de 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Pazartesi günü belediye otobüslerinde yolcu ücreti almayacak. O gün Balıkesirliler Belediye otobüslerine ücretsiz binebilecek.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
15 TEMMUZ’A YOĞUN PROGRAM
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!