Dolar yeni zirveyi test etti

Dolar ve euro rekor kırarak yükseldi; altın da enflasyon rakamları sonrası yeni zirveler gördü, yatırımcılar dikkatli olmalı.

Dolar yeni zirveyi test etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolar ve euro, son dönemde yatırımcıların ilgisini çekerek yeni rekorlar kırdı. Dolar, saat 03.05’te 32,91 TL’ye yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak, bu zirve sonrasında düşüşe geçerek 31,32 TL’ye kadar geriledi. Euro da aynı saatlerde doların rekor kırdığı zamanda 34,71 TL’den işlem gördü. Daha sonra yaşanan düşüşle birlikte 34,54 TL’ye geriledi. Sterlin ise 40,45 TL’den işlem gördü.

ABD’de Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ons altın düşüş yaşamış olsa da bugün yeni rekorlara imza attı. Gram ve çeyrek altın da yeni zirvelerini gördü.

Haftaya yüksek volatiliteyle başlayan dolar ve euro, rekor kırmalarıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu süreçte altın da dikkatle takip edilen bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. Yatırımcılar, bu dönemde piyasaları yakından izlemeli ve dikkatli olmalıdır.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Dolar yeni zirveyi test etti
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!