BİSİKLET KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNCE SİZ PEDALA BASIN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Bisiklet Çalıştayı düzenliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bisiklet Federasyonu’nun da desteklediği kent çalıştayının amacı, kent içinde yeni bisiklet yollarının tasarlanması ve şehirde bisiklet kullanımının yaygınlaşması. Çalıştay, arın saat 10.30 – 17.00 arasında Öğretmenevi’nde gerçekleşecek.

Bisiklet kullanımının yaygınlaşması için önce şehri yönetenlerin bu konuda örnek olmaları gerekir. Motorlu taşıt sayısının her geçen gün arttığı, neredeyse her eve bir arabanın düştüğü Balıkesir’de, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak çok da kolay değil. Bu noktada en büyük görev şehri yönetenlere düşüyor. 

Örneğin mülki amirler, yerel yönetimler, başkanlar, müdürler, altlarında makam aracı bulunan herkes! O pahalı, son model makam araçlarını bırakın, kendinize bir bisiklet alın, işten eve, evden işe bisikletle gidip gelin. 

Bisiklet Çalıştayı’na evsahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bu işe öncülük etsin; kendisi başta olmak üzere tüm daire başkanları, genel sekreter ve yardımcıları, müdürleri, amirleri makam araçlarını terk edip bisiklete binsin. 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BİSİKLET KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNCE SİZ PEDALA BASIN!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!