service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Karesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Levent Tellioğlu, ittifak görüşmelerinin belirsizliğinden yorulduğu için adaylıktan çekildiğini açıkladı.
CHP’den Karesi ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanan Levent Tellioğlu, ittifak görüşmelerinin belirsiz şekilde sürmesinden ötürü adaylığını bıraktığını açıkladı.  Tellioğlu, “Belirsizlikten yorulduğum için adaylıktan çekiliyorum” dedi.

KARESİ ÜZERİNDE CHP – İYİ PARTİ RESTLEŞMESİ

CHP’nin Karesi Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiği ve ismini açıkladığı Levent Tellioğlu, Karesi İlçe Örgütü ile birlikte seçim çalışmalarına başlamıştı.  Ancak ittifak kapsamında İYİ Parti kanadı Karesi’yi istiyor, İYİ Parti’nin Karesi’den aday gösterdiği Metin Özpınar’ın ittifakın adayı olması için bastırıyordu. Tellioğlu’na “Altıeylül’den aday ol” teklifi de yapıldı. İYİ Parti’den gelen bu teklifi kabul etmeyeceğini ve Karesi’de yoluna devam edeceğini söyleyen Tellioğlu, adaylıktan çekilebileceğini de ima etmişti.

CHP Genel Merkezi’nin Karesi belediye başkan adayı olarak açıkladığı Levent Tellioğlu’nun, CHP Karesi İlçe Örgütü’yle de uyum sağlayamadığı, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın’la sık sık tartıştığı da biliniyor. Karesi ve Altıeylül’ü isteyen CHP kanadının bu süreçte Karesi için yeni bir aday arayışına gireceği sanılıyor. Tellioğlu’nun adaylıktan çekilmesinin İYİ Parti’nin merkezde elini güçlendirdiği yorumları da yapılıyor.

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!