VATAN PARTİLİLER MEYDANDA HAYKIRDI: PKK NEYSE HDP ODUR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Pençe Kartal-2 Harekatında şehit edilen asker, emniyet ve MİT personelleri için yoğun kar altında basın açıklaması yaparak saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı okudu.

 

Ali Hikmet Paşa Meydanı7ndabiraraya gelen Vatan Partililer şehitleri anarak PKK terörünü lanetledi.  Ellerinde HDP kapatılsın dövizleri taşıyan Vatan Partililer mecliste terörist istemediklerini belirtirken, HDP ile ittifak yapan partilere de uyarılarda bulundu.

 

“Kahraman Mehmetçik teröristlere göz açtırmıyor”

Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda yoğun kar yağışı altında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bölücü terör örgütüne yönelik Pençe Kartal-2 harekatını başarıyla icra eden asil yürekli ordumuzla gurur duyuyoruz. Kahraman Mehmetçik ülke genelinde ve sınırın ötesinde hainlere göz açtırmıyor. Türk Milleti olarak yüreklerimiz Mehmetçik ile çarpıyor. Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimizdir. Pençe Kartal harekatında şehit düşen 16 Mehmetçiğimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

“PKK ordumuzun ayakları altında çiğnendi”

Son altı yılda yapılan operasyonlar, PKK’nın belini kırmıştır. 2015-2016 yıllarında hendeklere gömülen PKK, 4 yıldır Suriye ve Irak’ın kuzeyine yapılan harekatlarla ordumuzun ayakları altında çiğnenmiştir. PKK yolun sonuna gelmiştir. Çaresizlik içinde kıvranan teröristler, savunmasız ve masum vatan evlatlarını kahpece şehit etmişlerdir. Bu olay PKK’nın intihar eylemidir.

 

“PKK korkak bir terör örgütüdür”

Korkaklar hain olur. PKK korkak bir terör örgütüdür. 40 yıldır Mehmetçiği sırtından vuran, savunmasız insanları, masum bebekleri katleden katil sürüsü kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Çeşitli tarihlerde alıkonan TSK, Emniyet ve MİT personellerinin Gara’daki mağarada öldürülmesi bu hain terör örgütünün korkaklığını gözler önüne sermiştir.

 

“Amerika’nın Türkiye’de desteklediği parti HDP’dir”

PKK, batılı ülkelerin oyuncağı haline gelmiştir. PKK’ya kara gücüm diyen Amerika, bu örgüte binlerce TIR silah vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Aynı Amerika, ülkemizde 15 Temmuz darbe girişimini yapan ülkedir. Amerika ile hesaplaşmadan PKK bitirilemez. Amerika’nın Türkiye’de desteklediği parti HDP’dir. PKK’nın bitirilmesi için tarihi fırsat önümüzde durmaktadır. PKK neyse HDP odur. HDP neyse PKK da odur. HDP derhal kapatılmalıdır. Bölücü teröre öldürücü darbe ancak böyle vurulabilir.

 

“Millet artık mecliste terörist istemiyor”

Teröre hizmet eden bu partinin yasal imkanlardan yararlanması, devlet hazinesinden milyonlarca lira para alması bu milletin sabrını taşırmıştır. Diyarbakır’da HDP’ye kepenk kapattıran anaların mücadelesi artık Türk Milletinin mücadelesi haline gelmiştir Millet, bölünmek istemiyor. Millet artık mecliste terörist istemiyor.

 

“HDP ile ittifak kuran partileri uyarıyoruz”

PKK’nın partisiyle ittifak kuran Atatürkçü-Milliyetçi maskeli partileri uyarıyoruz. HDP ile ittifaktan vazgeçin. Amerika’nın planlarında yer almaktan vazgeçin. Devletin ve milletin birliği içerisinde yerinizi alın. Yoksa Türk Milleti sizi sırtından atmasını bilir. Türk Milleti olarak ordumuzun yanındayız. Hepimiz Mehmetçiğiz PKK’ya yeteriz. Türk de biziz, Kürt de biziz. Hepimiz Türk Milletiyiz. Şehitler ölmez vatan bölünmez.”

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
VATAN PARTİLİLER MEYDANDA HAYKIRDI: PKK NEYSE HDP ODUR
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!