Ali Kemal Deveciler Edremit’e de yetiyor!

Ege ve Marmara bölgesindeki çok sayıda il, ilçe ve belde belediyesinin üye olduğu EMARÇEB'in idare merkezi Edremit ilçesi. Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, bundan böyle artık hem Burhaniye'de, hem Edremit'te mesai yapacak. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye’nin çevre alanında kurulmuş ilk ve tek yerel yönetim birliği konumundaki Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin çiçeği burnunda yeni Başkanı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in ilk ziyaretçileri Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve ekibi oldu. Ege ve Marmara bölgesindeki çok sayıda il, ilçe ve belde belediyesinin üye olduğu EMARÇEB’in idare merkezi Edremit ilçesi. Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, bundan böyle artık hem Burhaniye’de, hem Edremit’te mesai yapacak. 

 

Yerel seçimlerin ardından belediye birliklerinde yapılan görev değişiklikleri sonrasında, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nde de başkan ve meclis dağılımı değişmişti. EMARÇEB‘in başkanlığına, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler seçildi. Bu görevi son olarak Edremit’in bir önceki Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yürütüyordu.

 

 

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Edremit merkezli EMARÇEB’de göreve başladı. Deveciler’in ilk ziyaetçileri ise Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ve Meclis Üyesi Nevin Sayman oldu.

EMARÇEB Başkanlığı’na seçilen Ali Kemal Deveciler’i tebrik eden Ertaş ve ekibi de birliğin üyeleri arasında.

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği‘nin Edremit’teki merkez idare binasında gerçekleştirilen ziyaret programına, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ile birlikte Edremit Belediye Meclis Üyesi Nevin Sayman da katılım sağladı.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Deveciler, “İnsan eli ile isteyerek ya da istemeyerek oluşturulan iklim değişikliğinin getirmiş olduğu çevre sorunları ile mücadeleye kaldığımız yerden üye belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde fikir alışverişinde bulunarak daha güçlü ve daha yoğun bir şekilde çevre sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ali Kemal Deveciler Edremit’e de yetiyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!