2019 YILI SULAMA SEZONU AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılı sulama sezonu dün düzenlenen törenle açıldı. Balıkesir Sulama Birliği tarafından yapılan açılışta dualar edilerek. Sezonun kazasız belasız geçmesi temennisinde bulunuldu. Birlik Başkanı Alibey Işık düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada su kaynaklarının bilinçsizce kullanımının tarıma büyük zarar verdiğini açıkladı.

Sulama sezonunda bilinçli sulama yapan ve suyu bilinçli kullanan çiftçilerin daha verimli ve bereketli bir bir sezon geçireceğini söyleyen Birlik Başkanı Alibey Işık, törene katılanlara teşekkür etti. Balıkesir Sulama Birliği tarafından düzenlenen törene DSİ 25’inci Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme-Bakım Şube Müdürü ve birlik çalışanları katıldı.

Bilinçli sulama bereket getirir

Balıkesir Sulama Birliği Başkanı Alibey Işık düzenlenen törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:“DSİ’de gelenek ve kültür halini alan bu etkinliği sulama birliğimiz bünyesinde de yaşatarak, kazasız, belasız bir sezon yaşanmasını ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz ve amacımız daha iyi bir sezon geçirmek. Su ve kaynaklarını muhafaza eden bilinçli sulama yapan ve suyu bilinçli kullanan çiftçilerimiz daha bereketli ve verimli sezon geçirecektir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile çiftçilerimizle buluşuyoruz. Çiftçilerimizin çaylarını içerek, dertlerini sıkıntılarını dinleyerek, sohbet ediyoruz. Sık sık çiftçilerimizle bir araya gelip, onların sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz. Çiftçilerimiz ile iç içe hizmeti esas bildik. Ve bu nedenle her daim çiftçilerimizin yanında olacağız.

Çiftçilerimizin ürettiği ürünle ekonomiye artı değer kattığını biliyorum. Çiftçilerimizin gider kalemlerinin de arttığını buna rağmen ekonomiye tüm güçleri ile katkı yaptığını gördüm. Hep birlikte el ele, birbirimize güvenle, birlik ve beraberlik içinde çok çalışacağız. Üretip ekonomimizi ayakta tutacağız. Çiftçilerimizin memnuniyetini esas alan bir anlayışla devletin temsilcisi olarak daha aktif ve görev sorumluluğu bilinciyle çalışıp, verimli ve bereketli bir sezon geçireceğiz. Devletin kaynaklarını titizlikle kullanacağız ve işimizi en güzel şekilde yapacağız. Hizmet odaklı kamu hizmet anlayışıyla çiftçilerimize kaliteli, etkin, adil ve verimli hizmet sunmak ilk hedefimizdir.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
2019 YILI SULAMA SEZONU AÇILDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!